Evenimente

Seminar Floristic cu Slava Rosca “Accente nupțiale”

 Slava Rosca împreună cu floriștii salonului FlorArt au organizat un seminar floristic ”Accente nupțiale” în or. Chișinău în perioada 4-6 iulie 2019. Doritorii au participat împreună cu floristul la confecționarea buchetelor de mireasă și decorul prezidiului. Planta principală care făcea parte în procesul creativ – levănțica. O varietate de flori locale, liane de grădină și alte plante și-au găsit loc în aranjamentele create de echipa de floriști.

 În primele două zile participanții au urmărit sfaturile lui Slava și au creat buchetele de nuntă pe carcase, iar în a treia zi toata echipa a fost implicată în procesul creativ al decorului mesei de prezidiu. Carcasele pentru buchetele miresei au fost efectuate din diverse materiale și au corespuns tendințelor și regulelor floristice.

 Cei care nu au avut posibilitatea de a participa la acest curs practic de la floristul renumit pot vedea frumoasele realizări în reportajul nostru foto.

 Un scurt rezumat puteți vizualiza în acest video creat de partenerii noștri – madein.md: Seminar ”Accente nupțiale” cu Slava Rosca.