Aranjamente florale livrate la domiciliu

aranjamente florale

Nu exista cadou mai încântător cu care sa reușești sa sensibilizezi o femeie decât un buchet de flori sau un aranjament floral. O floare este cel mai bun suport pe care un bărbat îl poate avea atunci când vrea ca micile greșeli sa îi fie iertate și nu numai. Un buchet de flori oferit cu ocazia diferitelor momente speciale din viața cotidiană este o reflectare perfectă a sentimentelor și emoțiilor.

Magazinul virtual Florart vine in sprijinul tuturor bărbaților care au ieșit grăbiți de la lucru și nu mai au timp sau poate sunt prea obosiți să mai treacă printr-o florărie și să aleagă un buchet de flori. Există posibilitatea de a trece pragul virtual a uneia dintre puținele florării online din Chișinău și din tara. Pe site se găsesc compoziții și buchete din cele mai frumoase si nobile flori, iar serviciul de livrare va face ca surpriza neașteptată a cadoului să sensibilizeze orice femeie și să deschidă în ea cele mai frumoase sentimente.

O modalitate simplă si prin care poți să comanzi flori de pe website-ul nostru. Momentan, serviciul de livrare flori este disponibil pentru Chișinău și suburbiile sale, dar in viitorul apropiat Florart va fi disponibil în orice localitate. În magazinul nostru găsiți o varietate de buchete de flori online, în aranjamente personalizate care le fac și mai speciale. Curierul are datoria de a livra flori la domiciliu, indiferent în ce parte a orașului locuiți, iar persoana iubită cu siguranța va fi incantată atunci când se va trezi la ușă cu un buchet imens de flori sau cu o compoziție unică de flori.

Va așteptăm în magazinul virtual florart.md de unde veți afla toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face o comandă și de alege florile care corespund gustului și tipului persoanei dvs. iubite.

Creații artistice de Ziua Îndrăgostiților

Creații artistice de Ziua Îndrăgostiților

 Ziua îndrăgostiților ne mai oferă posibilitate de a demonstra sentimentele unuia față de altul încă odată. Sărbătoarea inimilor iubitoare la diferite popoare ascunde o legendă romantică.

Citeşte mai mult

Realizările Seminarului Floristic Nupțial

Realizările Seminarului Floristic Nupțial

Rezultate uimitoare și experiență unică au obținut participanții la seminarul ”Floristica Nupțială”, din septembrie 2016. Conducătorul seminarului - Slava Rosca și-a demonstrat talentul în floristică.

Citeşte mai mult

Cum sa îngrijești o dracaena?

Cum sa îngrijești o dracaena?

Dracaena (sau scris pe românește "dracena"), este originara, in principal, din Africa si Asia tropicala. Caracterizata prin viață lungă si creștere relativ lentă (aproximativ 10 cm pe an), planta e cunoscută pentru frunzele ei minunate, adeseori pestrițe.

Citeşte mai mult