Termeni și Condiţii

 Accesul la acest site se face doar dacă sunteți de acord cu termenii si condițiile propuse.

Produsele FlorArt

 FlorArt este un magazin online specializat în producerea şi vânzarea produselor floristice (flori la bucată, aranjamente şi compoziţii floristice, buchete şi coşuri cu flori, servicii de decor floristic, elemente floristice pentru nunţi şi alte ocazii, precum şi o gamă largă de alte produse similare).  

 Exemplele de lucrări si mărfuri de pe site sunt doar câteva din gama de lucrările pe care le oferă FlorArt. Clientul trebuie să fir la curent că fiecare compoziție floristică are caracter individual şi poate să difere prin ambalaj, exterior, mărime, etc. Sunt posibile schimbări in număr, asortiment, culoare, în dependenta de sezon, disponibilitate sau alţi factori. Astfel, în unele cazuri produsul final poate să difere de cele ilustrate pe site-ul FlorArt. Cu toate acestea FlorArt garantează că toate compozițiile floristice, buchetele, aranjamentele şi alte produse sunt confecţionate din flori proaspete, de calitate şi magazinul depune un efort maxim pentru ca culorile şi forma compoziției sa corespunda cu cele ilustrate pe site.

 FlorArt folosește descrieri sugestive pentru produsele sale și garantează acuratețea informațiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ. Nuanțele florilor din buchete si aranjamente pot fi diferite fata de cele prezentate online, in funcție de disponibilitate. În cazul in care anumite produse sau flori lipsesc din stoc, FlorArt poate înlocui aceste produse sau flori cu unele similare ce păstrează aspectul si valoarea produsului original cu contactarea în prealabil a clientului. Mărimea, forma si culoarea buchetelor și compozițiilor disponibile online poate fi diferită. Puteți solicita în orice moment un buchet personalizat sau de o alta culoare in cazul in care acesta nu apare pe site.

 Detaliile privind eventuale modificări în structura aranjamentelor florale, ora exactă şi alte nuanţe privitor la produsele solicitate pot fi stabilite prin contactarea prin email sau telefon a lucrătorilor FlorArt.

Descrierea Serviciilor

 Vă propunem o gama variată de servicii realizate cu profesionalism, creativitate și dedicare:

  • Realizarea la comanda a aranjamentelor florale și a buchetelor pentru orice ocazie
  • Realizarea la comanda a buchetelor de mireasa si a florilor de nunta, a cocardelor, corsajelor și altor accesorii din flori.
  • Servicii de decor al automobilului, restaurantelor, magazinelor, sălilor festive, a mesei și alte tipuri de decorațiuni.
  • Realizarea la comanda a aranjamentelor florale și a buchetelor pentru diverse ocazii și sărbători, cu tematica respectivă sau personalizat la dorința clientului.
  • Realizarea altor produse similare (suvenire, jucării, bijuterii, coroniţe, etc.)

Obligațiile Clienților 

 Clienții se obligă sa nu folosească acest site în scopuri ilegale și își dau acordul să îl utilizeze în conformitate cu legislația in vigoare.

 Clienții se angajează să nu folosească acest site intr-un mod in care i-ar cauza stricăciuni, distrugeri, funcționare lentă sau ineficientă.

 Clienții se angajează să nu folosească site-ul intr-o maniera in care ar putea viola drepturile unor persoane, sau companii (includem aici dreptul de proprietate, de confidențialitate)

 Comanda trebuie să aibă valoare minimă de 450 lei.

Drepturile Noastre

 Poate avea loc modificarea temporară sau permanentă a site-ului (sau a unor părți din el) cu sau fără a vă înștiința.

 Pot avea loc schimbări în termenii si condițiile site-ului cu sau fără înștiințarea clienților; este de datoria dvs. să verificați și să fiți sau nu de acord. În cazul în care nu sunteți de acord trebuie sa părăsiți imediat site-ul.

Înregistrarea ca utilizator

 Site-ul FlorArt.md poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de noi, precum achiziționarea produselor sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator. Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de către dvs. a Termenilor si Condițiilor de utilizare a www.florart.md.

 În cazul în care cumpărătorul face prima sa achiziție online, acesta este obligat să completeze câmpul Email. În acest caz utilizatorului i se generează o parolă pe care o primește pe poşta sa electronică şi o poate folosi la eventualele achiziţii făcute pe site-ul nostru. Comanda făcută de asemenea se ataşează la e-mail-ul utilizatorului pentru ca acesta să fie la curent cu situaţia la zi a florilor sau aranjamentelor florale comandate.

 Daca folosiți acest Site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

Cumpărarea şi Livrarea

 FlorArt propune servicii de livrare pentru toate tipurile de buchete de flori şi aranjamente florale disponibile și către orice locaţie din Chişinău sau Moldova. Fiecare comandă de flori este tratată cu cea mai mare seriozitate, fiecare aranjament este efectuat cu pasiune, iar fiecare buchet sau compoziţie are personalitate.

Obligaţiile şi Drepturile Clienţilor:

 Cumpărătorul se obligă desinestătător şi corect să completeze forma de înregistrare a comenzii. El trebuie să indice adresa exacta a locului de livrarea (şi dacă este nevoie să menţioneze în comentariile comenzii datele specifice (codul de la uşa scării, în care departament lucrează etc.))

 Cumpărătorul se obligă să achite serviciile magazinului conform condiţiilor de pe site. Achitarea are loc în avans din costul serviciilor alese, prin orice mijloc, cu excepţia metodei de plată la curier.

 Cumpărătorul este obligat să urmeze toate instrucţiunile de plată după cum este descris în Metoda de plată şi să compteze toate câmpurile necesare pentru a garanta realizarea plăţii efectuate.

 Cumpărătorul este obligat să asigure prezenţa destinatarului la adresa indicată la ora livrării.

 Cumpărătorul are dreptul de a opta pentru a nu dezvălui identitatea sa destinatarului, iar FlorArt la rândul său se obligă să respecte această dorinţă. Cu toate acestea cumpărătorul este obligat să garanteze prezenţa destinatarului la adresa respectivă la ora livrării produselor.  

 În situaţia în care destinatarul nu poate fi găsit la adresa de livrare sau accesul la acesta este restricţionat (companii, instituţie publică, spital, etc.) şi accesul curierilor va fi limitat, produsele pot fi  recepţionate de o terţă persoană (recepţioner, portar, s.a.) doar dacă această persoană va semna pentru primirea produselor. În aceste condiţii comandă va fi considerată livrată.

 La executarea comenzii cu livrare in hoteluri, campinguri, etc. cumpărătorul indica numărul apartamentelor si numele de înregistrare a destinatarului.
Prin cumpărarea și lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecții condițiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu a unui contract valabil încheiat.

Obligaţiile şi Drepturile FlorArt

 Obligaţia de bază pe care şi-o asumă FlorArt este executarea şi livrarea în termenii stabiliți a produselor solicitate şi achitate.

 FlorArt își rezerva dreptul de a refuza livrarea oricărei comenzi fără obligația de a motiva acest refuz; în acest caz clientului îi vor fi returnați banii pentru comanda respectivă.  

 Livrarea se face in minim de 5 ore (mun. Chișinău) de la confirmarea plății comenzii. Daca din cauze ce nu țin de FlorArt (nu găsim pe nimeni la adresa de livrare, destinatarul nu vrea sa primească buchetul, etc.), comanda nu poate fi livrată, ea rămâne procesată și disponibilă la livrare timp de 24 ore. Pentru o livrare secundă FlorArt are dreptul să mai perceapă odată achitarea sumei de livrare. Dacă în acest timp livrarea nu  a putut fi făcuta (din cauzele enumerate mai sus), comanda se anulează automat fără posibilitatea de returnare a plății.

 FlorArt se eliberează de răspundere în cazul neîndeplinirii condiţiilor dacă aceasta survine ca urmare a unei situaţii de Force Major  (acțiunile organelor de stat, incendiu, inundații, cutremur de pământ, alte calamități naturale, lipsa energiei electrice, lucrul instabil a rețelelor de calculator, greve, etc.)

Securitatea datelor și politica pentru transmiterea detaliilor cardurilor bancare

La plasarea comenzilor, folosim un server securizat. Software-ul de server securizat (SSL) criptează toate informațiile pe care le introduceți înainte de a fi trimise. În plus, toate datele sensibile ale clienților pe care le colectăm sunt protejate de mai multe nivele de criptare și mai multe nivele de securitate pentru a preveni accesul neautorizat.

Toate tranzacțiile sunt procesate în MDL (leu moldovenesc). Toate plățile cu utilizarea cardurilor bancare sunt procesate în siguranță prin intermediul BC “MOLDOVA-AGROINDBANK” S.A. FlorArt.md nu stochează informații referitoare la cardurile bancare pe serverele proprii.

Facturarea

 Toate comenzile plasate pe site vor fi livrate doar după achitarea sume integrale. După plasarea comenzii cumpărătorul va putea solicita trimiterea facturii fiscale prin email sau la livrarea comenzii în cazul persoanelor juridice. Persoanele fizice solicită cecul la livrare sau la ridicarea buchetului de la salon.

Returnarea mijloacelor financiare

 Returnarea mijloacelor financiare este posibilă doar pînă la 48 de ore de la data indicată pentru livarea sau recepționarea comenzei și are loc doar pe contul de card cu ajutorul caruia s-a efectuat achitarea comenzii. În aceste condiții trebuie să luați legătura prealabilă cu operatorii FlorArt.md pentru confirmarea procedurii de rambursare în termenii rezonabili. După livrarea integrală a comenzii returnarea mijloacelor financiare către cumpărător nu este acceptatpă.

Politica de confidențialitate

 Prin înregistrarea ca utilizator al www.forart.md vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de email, data nașterii dar si alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea Dvs. ca utilizator al serviciului nostru și pentru prelucrarea comenzilor. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de compania noastră, în scopurile pentru care au fost colectate și pentru care va-ți exprimat acordul. Ele nu vor fi înstrăinate către o parte terță.

Linkuri

 FlorArt.md poate furniza linkuri către alte site-uri. Trebuie să fiți de acord cu faptul ca site-ul nostru nu este responsabil pentru ce veți găsi pe alte site-uri.

Proprietatea Intelectuală și Dreptul de folosință

 Orice brand, marca sau nume care aparține site-ului nostru nu poate fi copiat sau folosit, decât daca noi permitem acest lucru.

Condiții Legale

 Site-ul FlorArt.md funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Republicii Moldova.

Litigii

 Orice litigiu apărut in legătura cu utilizarea serviciilor si produselor va fi rezolvat pe cale amiabila. În cazul in care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instanțelor de judecata. Fiind de acord cu aceste Termene si Condiții, clientul își asuma in totalitate aceste riscuri.