Realizările Seminarului Floristic Nupțial

realizari seminar floristic 2016

Rezultate uimitoare, emoții de neuitat și doar amintiri plăcute de experiență unică de care au avut parte toți participanții la seminar, care a avut loc la începutul lunii septembrie. Conducătorul seminarului - Slava Rosca și-a împărtășit talentul cu toți cei, care au avut plăcere să-l aprecieze.

Frumoase amintiri și impresii plăcute, rezultate extraordinare, care au depășit toate așteptările, au fost obținute de Slava Rosca și ”elevii” săi, care s-au înscris la seminarul organizat de salonul floristic FlorArt. Atât participanții, cât și invitații speciali, au rămas copleșiți de stilul extravagant al lui Slava, atârnarea lui față de procesul creativ și ideile sale provocatoare.

În prima și a doua zi - Slava Rosca a arătat tehnici noi de confecționare a buchetelor de mireasă. Maestrul le-a demonstrat elevilor săi procesul de confecționare a buchetelor de mireasă pe carcasă, printre care au fost și cele de tip ”cascadă”.

A treia și a patra zi au fost dedicate decorului nupțial al sălii. Elevii împreună cu Slava au creat diverse compoziții pentru masa de prezidium, compoziții pentru mesele invitaților și compoziții suspendate. De asemenea a fost creat și un tort din flori, plante și diverse materiale decorative.

Le mulțumim tuturor participanților, invitaților și celor care au contribuit la organizarea acestui eveniment unic și important în domeniul floristicii din Republica Moldova: WedSale, Ea.md, Mireasa&Mirele, Nunta by Aura, MirNevest.md, AllMoldova și un mare Mulțumim aparte lui Dorian Țuțuianu pentru un reportaj foto excepțional.

Paynet - nouă metodă de plată Florart

Paynet - nouă metodă de plată Florart

 Echipa Florart oferă clienților săi o nouă alternativă de plată pentru comenzile efectuate. Portofelul electronic Paynet reprezintă o modalitate eficientă și confortabilă de a efectua plățile online.

Citeşte mai mult

Realizările Seminarului Floristic Nupțial

Realizările Seminarului Floristic Nupțial

Rezultate uimitoare și experiență unică au obținut participanții la seminarul ”Floristica Nupțială”, din septembrie 2016. Conducătorul seminarului - Slava Rosca și-a demonstrat talentul în floristică.

Citeşte mai mult

Simbolurile florilor

Simbolurile florilor

Florile sunt unele dintre cele mai frumoase creații ale naturii. Culorile lor atrag, parfumul răspândit împrospătează, fluorescenta lor încântă fiecare suflet! Florile simbolizează frumusețe si pozitivism. Diferite flori au diferite simboluri. Ele au un limbaj propriu, iar umbră și fiecare aromă are un mesaj.

Citeşte mai mult