Despre noi

Suntem o echipă leader pe piaţa Republicii Moldova cu experienţă de decenii în domeniul floral. Executăm cu cea mai mare iscusinţă și profesionalism aranjamente florale, decoraţii pentru ceremonii, accesorii florale pentru nunţi, buchetul miresei, arcade florale, decorul sălilor, etc. Lucrăm în colaborare strânsă cu clienţii noştri şi realizăm comenzi după necesitatea şi gustul lor, pentru ca orice client să-şi poată reflecta sentimentele şi emoţiile sale în estetica compoziţiei, în culorile şi forma buchetului sau aranjamentului. O floare este reflectarea fertilității, vigorii, vitalității, este speranța și înflorirea pasională a tinereții.

AURICA MALAI

AURICA MALAI Florist / Designer

 „Pasiunea mea pentru flori a fost dintotdeauna. Tangenţial am ajuns să mă delectez cu florile, asta şi m-a făcut să percep mai profund culorile, doleanțele şi sentimentele oamenilor. Am început a studia floristica şi deja sunt în domeniu de mai bine de 14 ani. Îmi plac miresele în dimineața nunţii când emoţiile le sunt la limită şi buchetul meu de flori împlineşte toată compoziţia divină.”

AURICA MALAI

VIOREL MALAI

VIOREL MALAI Florist / Designer

 ”Am început să mă ocup cu floristica in 1998 şi am avut marele noroc sa lucrez alături de mari florişti de talie internaţionala, de la care am învăţat a face amestec din flori şi culori pentru a crea imagini de neuitat. Fiecare lucrare e creată cu minuţiozitate pentru a oferi clientului mici capodopere de arta. Prefer să cunosc câte ceva despre persoana cărei este oferit buchetul pentru a crea o lucrare unică şi o impresie de neuitat.”

VIOREL MALAI