Afișez toate cele 7 rezultate

Compoziţie Funerară cu Gerbere

975.00 MDL

Coroane şi alte elemente funerare executate cu mare profesionalism de măieştrii Florart. Coroane pentru înmormântare de diferite mărimi realizate din flori proaspete şi rezistente de diferite culori şi nuanţe. Comandaţi compoziţie floristică funerară din gerbere şi alte flori cu nuanţă galbenă.

Coroană Funerară White Rose

5 999.00 MDL

Coroane şi alte elemente funerare executate cu mare profesionalism de măieştrii Florart. Coroane pentru înmormântare de diferite mărimi realizate din flori proaspete şi rezistente de diferite culori şi nuanţe. Comandaţi coroană funerară executată din trandafiri albi.

Coroană Funerară Majestic

5 899.00 MDL

Coroane şi alte elemente funerare executate cu mare profesionalism de măieştrii Florart. Coroane pentru înmormântare de diferite mărimi realizate din flori proaspete şi rezistente de diferite culori şi nuanţe. Comandaţi coroană funerară mare din flori cu nuanţe galbene şi albe.

Coroană Funerară Roze

12 900.00 MDL

Coroană Funerară Roze cu posibilitate de comandă prealabilă online. FlorArt oferă coroane funerare, din plante proaspete de cea mai înaltă calitate. Lucrarea este executată cu spirit înalt creativ şi originalitate de maeştrii FlorArt. Comandă сompoziții funerare online din trandafiri roz, culoarea căror poate fi schimbată la solicitarea Dvs.

Coroana Funerară cu Garoafe Albe și Roșii

6 500.00 MDL

Coroană Funerară cu garoafe cu posibilitate de comandă prealabilă online. FlorArt oferă coroane funerare, din plante proaspete de cea mai înaltă calitate. Lucrarea este executată cu spirit înalt creativ şi originalitate de maeştrii FlorArt. Comandă сompoziții funerare online din garoafe albe și roșii, culoarea căror poate fi înlocuită cu cea dorită la solicitarea Dvs.

Coroana Funerară cu Crizanteme

5 950.00 MDL

Coroană Funerară cu crizanteme cu posibilitate de comandă prealabilă online. FlorArt oferă coroane funerare, din plante proaspete de cea mai înaltă calitate. Lucrarea este executată cu spirit înalt creativ şi originalitate de maeştrii FlorArt. Comandă сompoziții funerare online din crizanteme albe și galbene, culoarea căror poate fi schimbată la solicitarea Dvs.

Servicii de decor floral funerar, executarea coroanelor şi altor elemente florale pentru înmormântare. Coroane funerare de diferite mărimi, cu flori la comanda clientului, precum şi cu posibilitatea alegerii modelelor din catalog. Coroane funerare cu livrare prin Chişinău şi raioanele din ţară executate din crizanteme, garoafe, trandafiri şi alte flori potrivite. Coroane şi jerbe funerare cu tematică religioasă sau tradiţională realizate rapid şi profesionist.