Simbolurile florilor

simbolurile florilor

Florile sunt unele dintre cele mai frumoase creații ale naturii. Culorile lor atrag, parfumul răspândit împrospătează, fluorescenta lor încântă fiecare suflet! Florile simbolizează frumusețe si pozitivism. Diferite flori au diferite simboluri. Ele au un limbaj propriu, iar umbră și fiecare aromă are un mesaj. 

Semnificațiile legendare ale florilor vin încă din epoca elisabetana. Victorienii au fost cei ce au asociat florile și sentimentele. Florile erau atunci o modalitate ușoară de exprimare. Acestea au devenit aproape o parte integrantă din fiecare ocazie, fericită sau mai puțin fericită. 

Florile de măr indică faptul ca urmează lucruri bune. Ochiul-boului, in China, simbolizează fidelitatea. Heliotrope simbolizează, de asemenea, fidelitatea, la fel și violetele. Albăstrelele simbolizează umilința, floarea Cyclamen simbolizează modestia in timp ce hortensia semnifică ego-ul.

Garoafele, originare din Orientul Apropiat, simbolizează legăturile de afecțiune si iubire, sănătate si energie. Cele roșii luminoase semnifică admirația iar cele roșu închis denotă dragoste profunda. Garoafele cu margini subțiri colorate semnifica regretul ca o iubire nu poate fi partajata. Garoafele purpurii simbolizează lipsa de credibilitate, cele verzi sunt asociate cu Ziua Sfântului Patrick iar cele roz înseamnă dragostea veșnică de mama.

Narcisele simbolizează considerație și respect, iar lavanda înseamnă admirație. Crizantemele roșii reprezintă dragostea iar cele albe simbolizează adevărul. Pe de alta parte, floarea-soarelui simbolizează infatuarea.  O orhidee roz simbolizează afecțiune pura. Acacia înseamnă iubire secreta, Ambrosia simbolizează revenirea dragostei, anemona dragostea nepieritoare si gladiola dragoste la prima vedere.

Aranjamente de Crăciun și Revelion

Aranjamente de Crăciun și Revelion

Sărbătorile de iarnă - Crăciunul și Revelionul, aduc multă căldură în sufletul fiecăruia. Vă prezentăm noile creații pentru 2018/2019. În acest an V-am pregătit aranjamente de Crăciun cu tehnici noi.

Citeşte mai mult

Flori de 8 martie – Ziua Internațională a Femeii

Flori de 8 martie – Ziua Internațională a Femeii

Știm cu toții că bărbații trebuie sa dăruiască flori de 8 martie tuturor femeilor pe care le apreciază, le respectă sau le iubesc ca mulțumire sau ca răsplată a grației pe care femeile o aduc în lumea lor.

Citeşte mai mult

FlorArt la a 3-a Aniversare MadeIn.MD

FlorArt la a 3-a Aniversare MadeIn.MD

Echipa FlorArt a fost invitată să participe la evenimentul, organizat de MadeIn.MD și să felicite partenerii cu cea de a 3 aniversare a activității de promovare a produselor autohtone.

Citeşte mai mult