Deschiderea noului salon Florart la Chișinău

Pe data de 1 decembrie, compania Florart a făcut un pas important în avansarea pe piața floristică locală și internațională, deschizând noul salon, în care își vor desfășura activitatea și expune producția de azi înainte. Este cu siguranță ceea ce îi lipsea Chișinăului, un atelier de elită în care profesionalismul și talentul maeștrilor Florart va fi din plin exploatat și valorificat.

Noul salon Florart se află pe str. Columna 171, or. Chișinău, și reprezintă un local impozant, cu dispozitive moderne de stocare și păstrare a florilor, cu o ambianță fermecător de luminoasă, plină de articole de anticariat, care redau localului o atmosferă de basm.

Scopul deschiderii acestui salon a fost stabilirea unui spațiu de muncă, în care maeștrii Florart să-și poată din plin manifesta creativitatea și abilitățile de artiști florali, iar clineții să aibă posibilitatea să comande sau să ridice lucrările solicitate la cald, într-un local maiestuos, înconjurați de împărăția culorilor și aromelor.

În noul salon Compania Florart va continua să ofere clienților un mare spectru de lucrări și decorațiuni, incluzând compoziții și aranjamente florale, buchete și coșuri cu trandafiri, o multitudine de flori la bucată, precum și o gamă largă de accesorii pentru nunți: buchete de mireasă, cocarde, corsete, bijuterii din flori, etc. În salon, clienții vor avea posibilitatea să studieze, într-o ambianță comodă, catalogul de lucrări al maeștrilor Florart, ce conține numeroase decorațiuni de sală, automobil, tortă, precum și buchete exclusive pentru evenimente business sau manifestații solemne.

Deschiderea salonului Florart este un eveniment notabil pentru comunitatea floristică din Moldova și va stimula în continuare dezvoltarea și creșterea profesionistă a floriștilor companiei pentru a oferi publicului compoziții floristice cât mai calitative și originale. Este un loc perfect pentru a da frâu liber fanteziei și de a făuri ceva unic, pentru că creativitatea este o extensie naturală a entuziasmului nostru.

Aranjamente de Crăciun și Revelion

Aranjamente de Crăciun și Revelion

Sărbătorile de iarnă - Crăciunul și Revelionul, aduc multă căldură în sufletul fiecăruia. Vă prezentăm noile creații pentru 2018/2019. În acest an V-am pregătit aranjamente de Crăciun cu tehnici noi.

Citeşte mai mult

Compoziții și aranjamente de Crăciun de la Florart

Compoziții și aranjamente de Crăciun de la Florart

Compozițiile dedicate sărbătorilor de iarnă sunt create manual și conțin așa articole ca crenguțe de conifer, jucării de brad, păpuși, ornamente creștine de Crăciun și multe alte elemente decorative.

Citeşte mai mult

Flori și decorații de nuntă pentru perioada de iarnă

Flori și decorații de nuntă pentru perioada de iarnă

Anemonele, cameliile, orhideele, eucaliptul, irisul, fructele de pădure si ghioceii - iată câteva dintre cele mai populare plante asociate recepțiilor de nuntă desfășurate in cursul anotimpului de iarnă.

Citeşte mai mult