Sfaturi utile

Sfaturi utile pentru comenzi de flori online

Buchet de 51 Trandafiri Mix

Un prim sfat atunci când doriți sa comandați flori online este să vă hotărați si sa faceți comanda cel puțin cu o zi înainte. În acest fel puteți comanda flori sau accesorii deosebite, pe care florăria online nu le poate oferi pe loc. Majoritatea magazinelor de flori online garantează livrarea în aceeași zi, cu un interval de timp de minim 3-5 ore, dar este totuși mai indicat să faceți comandă din timp. În cazul in care doriți un aranjament de flori pe care nu îl regăsiți in oferta de pe site, unele florarii online adăugă produse la cererea clienților.

În cazul în care doriți o livrare cu ocazia sărbătorilor, trebuie să faceți comanda din timp și să vă informați unde poate fi găsita persoana respectiva in acea perioada. Sărbătorile de Sf. Valentin, 1 si 8 Martie, Paștele, Crăciunul sunt foarte aglomerate pentru florării și, dacă nu solicitați din timp buchetul sau compoziția, puteți avea surpriza neplăcuta de a nu putea face comanda în aceeași zi.

Un detaliu foarte important este cunoașterea exactă a adresei de livrare dar și intervalul orar în care persoana care primește florile este găsita la adresa respectiva. Florile sunt un cadou cu o viață de scurtă durată, din aceasta cauză nu poate fi refăcuta livrarea aceluiași buchet a doua zi sau după câteva zile. Pentru cazuri deosebite este bine să menționați si numărul de telefon mobil al persoanei care trebuie să primească florile și dacă este cazul să se facă confirmare telefonica. În cazul în care florile vor fi trimise la spital sau la adresa unde o persoană lucrează ar fi indicat sa cunoașteți orele de vizita, respectiv orarul de lucru al companiei respective.

Daca oferta este prea bogată și nu vă puteți decide, cereți sfatul celor de la florărie. Majoritatea magazinelor online de flori au afișat si numărul de telefon, și puteți apela la experiența lor pentru a alege buchetul cel mai bun pentru ocazia specială respectivă.

Florart este unul din cele mai eficiente magazine online din Republica Moldova, care oferă clienților o gamă bogată de aranjamente floristice, buchete și compoziții, cu un serviciu de livrare sigur și bine organizat pentru necesitățile clienților, atât în perioada sărbătorilor, cât și în orice zi a anului.