Afișez toate cele 3 rezultate

Trandafir Deep Purple

45.00 MDL

Asemănători trandafirilor Iguazu, Deep Purple au petale catifelate caracterizate prin jocul nuanțelor cu trecere de la roz-purpuriu deschis la o nuanță mai pronunțată, insă au o cupă mai delicată și mai elegantă. Comandați superbii trandafiri cu livrare, care, cu siguranță, vor fi apreciate de iubita Dvs.

Trandafir Free Spirit

45.00 MDL

Trandafiri neobișnuiți combină 2 culori gingașe de oranj și roz și au o simbolică rebelă datorită denumirii sale Free Spirit. Comandați flori prospete de o culoare neobișnuită pentru a impresiona plăcut persoana dragă.

Bambus cu Noroc

129.00 MDL

Bambusul cu Noroc sau Dracaena Sanderiana este atributul de neînlocuit în casele celor care respectă regulile de feng-shui. Aceste plante exotice se pot aranja într-un vas de sticlă transparent.

Florile sunt o perfecțiune, fiece floare e o mică capodoperă a naturii, perfecțiunea de care vrem să ne bucurăm pretutindeni. Flori livrate la domiciliu sau oficiu mereu devin o surpriză plăcută care trezește doar emoții pozitive.

Diverse flori proaspete rămân o amintire dulce pe un timp îndelungat. Noi vă oferim flori la fir online în orice cantitate pentru a surprinde iubita, prietenii, părinții sau parteneri de afaceri pentru a transmite complimente, felicitări cu orice ocazie sau exprimarea sentimentelor gingașe.