Afișez toate cele 10 rezultate

Coș cu Orhidei Legenda

888.00 MDL

Un coș cu flori splendid și elegant,alcătuit din orhidei Cymbidium și Vanda cu nuanțe alb-violete, suplimentat cu trandafiri roșii, o operă florală artistică care va rezista mult în timp și va lumina cu tandrețe orice ambianță, spațiu sau cameră.

Coș Raza de Soare

955.00 MDL

 Aranjament cu o mulțime de flori culorii soarelui: lalele, trandafirii, orhidee, ce ne aduc aminte de zile pline de căldură. Aduceți căldura în sufletele celor apropiați, oferindu-i în dar o Rază de soare.

Coș cu flori Răsăritul

990.00 MDL

Diminețile ne bucură cu culori vii de oranj, roz, ce se reflectă în compoziția Răsăritul. Comandați coșuleț cu flori de trandafiri, alstroemerii și lalele pentru a le face ziua apropiaților.

Coș Regina Maria

999.00 MDL

Coș cu flori, ce în combinație alcătuiesc o creație în culoare albăstrie, bordo și roz, este destinat să fie dăruit persoanelor apeciate. Comandați coș cu flori proaspete de orhidee, trandafiri, frezii și lalele cu livrare în Moldova.

Coș cu Trandafir Afinitate

1 180.00 MDL

Un splendid coș cu flori, alcătuit preponderent din trandafiri și crini cu nuanțe albe și roz, suplimentat cu flori violete ca simbol al aprecierii și ca un mod tradițional de a transmite un mesaj de mulțumire, admirație și respect față de o persoană apropiată.

Coș Freesia

955.00 MDL

Coșuleț magnific cu cele mai proaspete flori de frezii, orhidee și lalele pentru cei dragi cu posibilitatea livrării în Chișinău, Moldova. Comandați coș original personalizat, disponibil de fi livrat la oficiu, domiciuliu sau local de festivitate.

Aranjament floral Poveste

790.00 MDL

Aranjamente florale pastorale executate cu măiestrie, conținând cu ouă de Paști și alte elemente tradiţionale ale acestei sărbători. Miniaturi, coșuri şi aranjamente florale executate cu artistism, din flori de proaspete de primăvară. Comandă aranjamente și compoziții floristice pentru sărbătorile de Paști.

Miniatura Coș cu Trandafiri

540.00 MDL

O elegantă combinație de flori de trandafiri, eustome și alstroemerii de nuanțe albe şi alte culori, simbolizând energia, entuziasmul și fascinația, un dar de foc al inimii pentru persoana dragă, o capodoperă floristică cu design original și spectaculos.

Coș cu flori – o alegere perfectă pentru a adăuga un aspect estetic și practic, un farmec deosebit festivității atât în încăpere, cât și în suflet.

Coșuri cu flori clasice, coșuri cu flori exotice sau coșuri cu tematică deosebită: corporative, de Crăciun, de Mărțișor, de Paști, pentru nuntă, pentru aniversări – toate le Puteți comanda online sau în salonul nostru și Vă asigurăm că rezultatele vor depăși așteptările Dvs, iar calitatea creațiilor noastre din flori vii și proaspete este garantată.

FlorArt vă aduce mireasmă nemaipomenită, buna dispoziție și frumusețe durabilă.