Afișez 1 - 24 din 29 de rezultate

Buchet cu Orhidee Sărbătoare

888.00 MDL

Buchet din flori exotice cu trandafiri şi orhidee, reprezentînd o combinație perfectă pentru zile de nașteri, aniversări și alte ocazii speciale, o compoziție măreață care va exprima cel mai bine sentimentele și atitudinea Dvs față de o persoană dragă.

Buchet cu Orhidee Galbenă

898.00 MDL

Orhideele galbene sunt perfect combinate cu lalele, crizanteme și trandafiri într-un buchet elegant, realizat în culori pastelate simbolizând dragostea, sinceritatea și sentimentele pure.

Buchet cu Orhidee Verde

777.00 MDL

Buchet măreț cu nuanțe de galben și verde, alcătuit din orhidei, trandafiri, crizanteme, lalele și gherbere, o lucrare originală potrivită pentru cele mai diverse ocazii. Nuanțele deschise de galben și verde denotă speranța, tinerețea și succesul, iar buchetul poate fi dăruit atât persoanelor iubite, cât și prietenilor sau colegilor de serviciu.

Buchet cu Iriși

777.00 MDL

Buchet sofisticat alcătuit dintr-o multitudine de flori: iriși, trandafiri “memory lane”, lalele și crizanteme, formând un complex bogat ornamentat cu nuanțe de roz și violet, potrivit pentru diferite ocazii și sărbători.

Buchet cu Alstroemeria Roșie

777.00 MDL

Buchet spectaculos compus din alstroemerii roșii, trandafiri “memory lane”, iriși și crizanteme formând o lucrare complexă și ardentă potrivită pentru orice ocazie sau eveniment. Buchetul reflectă nuanțe roșii, violete și albastre și simbolizează dragostea ascunsă, blândețea și curtoazia modestă.

Buchet de 25 Trandafiri

2 555.00 MDL

Buchet stilizat din 25 trandafiri, culoarea căror poate varia în dependența de ocazia și doleanțele clientului. Comandați buchet-evantai din trandafiri cu livrare la ocazii speciale.

Buchet Trandafir Cupidon

1 295.00 MDL

Buchet original și impozant pe carcasă cu un design unic în forma unei inimi, executat preponderent din trandafiri, combinați cu lalele si orhidei, potrivit pentru persoana iubită, cu posibilitatea de comanda online și livrarea rapidă la orice adresă.

Buchet cu Trandafir Englezesc

888.00 MDL

Buchetul este alcătuit din diverși trandafiri de soiuri englezești asortate cu plante si alte elemente decorative, care împreună formează un cadou romantic, potrivit pentru sărbători ale dragostei, precum ar fi: Sf. Valentin, Dragobete, 8 Martie sau zi de naștere.

Buchet de 41 Trandafiri

1 999.00 MDL

41 trandafiri de culoarea preferată aranjate într-un buchet perfect rotund, care îl puteți comanda cu livrare persoanei dragi inimii Dvs pentru a felicita-o cu aniversare, zi de naștere sau ziua indragostiților.

Buchet cu Orhidee Canicular

899.00 MDL

Buchet impozant cu orhidee, lalele şi crizanteme, cu nuanţe preponderent deschise potrivit ca un cadou elegant pentru evenimente corporative și sărbători oficiale, dar și pentru exprimarea celor mai calde sentimente persoanelor dragi.

Buchet cu Gherbere

1 799.00 MDL

Buchet pe carcasă ornamentat bogat conținând gherbere, trandafiri, orhidei și alte flori cu un design inedit, realizat cu profesionalism, potrivit pentru ocazii festive sau aniversări.

Buchet Deosebit

1 998.00 MDL

Buchet monocrom din trandafiri – o alegere clasică pentru diverse evenimente. La solicitarea clientului culoarea buchetului poate fi înlocuită cu cea preferată, în cazul disponibilității.

Buchet în Roz

1 555.00 MDL

Un buchet deosebit pe carcasă din diverse tipuri de trandafiri cu lalele –  toate în nuanțe de roz, prezintă un cadou delicat și călduros pentru persoana dragă, simbolizând romantismul și afecțiunea.

Buchet cu Crizanteme Armonie

777.00 MDL

Buchet multicolor compus din crizanteme, trandafiri şi flori de antirhrinum, potrivit pentru orice ocazii şi sărbători. O gamă luminoasă de culori îmbinate într-un aranjament floristic sub formă de buchet clasic care va fi admirat şi apreciat de persoana iubită şi va aduce gingăşie şi lumină în încăperea unde va fi păstrat.

Buchet Belșug

777.00 MDL

Buchetul clasic cu trandafiri, crizanteme, gerbere și eustome potrivit de a fi oferit la diverse sărbătoriri. Comandați buchet Belșug cu livrare și bucurați oameni apropiați cu flori proaspete.

Buchet cu Trandafiri Imperial

1 555.00 MDL

O combinație abundentă și bogată de plante exotice, suplimentate de trandafiri, formează unbuchet bogat multicolor, potrivit unor ocazii speciale și realizat cu deosebită iscusință în nuanțe roz ți violete.

Buchetul nu este doar un mănunchi de flori, ci e o combinație ideală de flori, strânse fir la fir cu multă grijă. Cu fiece creație maieștrii noștri Vă demonstrează că buchetul de flori poate să “vorbească” despre intenții, sentimente, gânduri și dorințe. Odată cu dăruirea întregii simfonii de culori și arome, fiți siguri că e o alegere perfectă, fiindcă buchetele sunt și mereu vor fi un dar clasic și sincer pentru cei dragi. Buchetele cu flori se aleg conform evenimentului. FlorArt vă oferă posibilitatea de a comanda buchete de flori online cu livrare în raza municipiului Chișinău, Moldova.