Afișez toate cele 4 rezultate

Coroniţă de Flori Afrodita

600.00 MDL

Coroniţe de flori executate cu mare măiestrie, un aranjament floristic complex potrivit pentru nunţi sau alte evenimente. Coroniţe floristice pentru doamne şi domnişoare realizate din flori proaspete şi rezistente. Comandaţi coroniţe sofisticate, multicolore din flori locale şi exotice.

Coroniţă de Flori Bianca

600.00 MDL

Coroniţe de flori executate cu mare măiestrie, un aranjament floristic complex potrivit pentru nunţi sau alte evenimente. Coroniţe floristice pentru doamne şi domnişoare realizate din flori proaspete şi rezistente. Comandaţi coroniţe din flori locale şi exotice cu nuanţe albe şi portocalii.

Coroniţă de Flori Summer

600.00 MDL

Coroniţe de flori executate cu mare măiestrie, un aranjament floristic complex potrivit pentru nunţi sau alte evenimente. Coroniţe floristice pentru doamne şi domnişoare realizate din flori proaspete şi rezistente. Comandaţi coroniţe din flori delicate de vară cu nuanţe albe şi verzi.

Coroniţa de Flori Romaniţa

600.00 MDL

Coroniţe de flori executate cu mare măiestrie, un aranjament floristic complex potrivit pentru nunţi sau alte evenimente. Coroniţe floristice pentru doamne şi domnişoare realizate din flori proaspete şi rezistente. Comandaţi coroniţe ornamentate cu romaniţe şi alte flori de vară locale.

Bijuterii din flori pentru nunţi, aniversări şi orice alte ocazii executate cu iscusinţă de măieştrii FlorArt şi oferite într-o gamă largă de culori şi tipuri. Cercei din flori, brăţări, corsaje, coroniţe şi multe alte accesorii pot fi create şi după dorinţa individuală a clientului în conformitate cu tematica şi culorile evenimentului în cauză.
Multe din bijuteriile şi accesoriile florale oferite pot fi purtate de copii, simbolizând frumoasa unitate între inocenţa naturii şi a omului.