Afișez toate cele 2 rezultate

Crasula

198.00 MDL

Crasula face parte din categoria plante suculente din familia Crassulaceae. Cele mai răspândite specii sunt Crassula Ovata, Crassula Golum, Crassula Muscosa, Crassula Helmsii. Crasula se udă foarte rar: în perioadele călduroase de vară sa uda de 2 ore pe săptămână, însă iarna – odată la două săptămâni. Crassula Ovata se socoate o plantp ce reglează energetica din casă și ”aduce” bani.

Calanhoe

186.00 MDL

Calanhoe (Kalanchoe) sau Planta Zîmbetului este o plantă perenă de origine din Madagascar. Fiind o plantă suculentă, are necesitate de udare moderată regulată, de lumina solară, dar nu și razele directe de soare. Cele mai populare specii cunoscute pentru frumusețea sa sunt: Beharensis, Blossfeldiana, Uniflora, Tubiflora, Marmorata, Daigremontiana. Noi Vă propunem să procurați Kalanchoe Blossfeldiana.

Planta de interior – cel mai necesar element de decor în casa Dvs. Trăind în zona urbană e bine să știm că acest ”element decorativ” pe lângă frumusețea sa, care îi adaugă interierului o încântare, purifică și oxigenează aerul, fiind un filtru natural. Asemeni prezența anumitor flori de ghiveci poartă și alte semnificații. Plantele îi aduc stăpânilor săi liniște și buna dispoziție. Specialiștii salonului FlorArt vă sugerează mereu să aveți în casele voastre plante suculente (cactus, sansevieria, crassula, kalanchoe), orhidei, geranium, ficus.