Afișez toate cele 7 rezultate

Compoziție de Crăciun Absinth

660.00 MDL

Compoziție decorativă pentru Crăciun şi sărbătorile de iarnă cu nuanțe verzi-absint, alcătuită din lumânări, jucării și elemente de conifer pe suport de lemn. Comandă online compoziție floristică Absinth pentru a resimți atmosfera sărbătorilor de iarnă la tine acasă.

Compoziţie de Crăciun Eclipsa

1 555.00 MDL

Aranjamente florale cu tematica Crăciunului şi a sărbătorilor de iarnă de diferite tipuri şi mărimi, nuanţe şi culori. Compoziții floristice şi aranjamente decorative pentru petreceri de revelion sau de crăciun. Comandaţi compoziţie de iarnă, cu o formă originală, alcătuită din elemente de conifer şi jucării.

Compoziție de Crăciun Piciul

504.00 MDL

Compoziție floristică pentru Crăciun şi sărbătorile de iarnă alcătuită din lumânări, jucării de brad, o păpușă și elemente de conifer pe suport alb. Comandă online compoziție floristică Piciul pentru a resimți atmosfera sărbătorilor de iarnă și a cadourilor de Crăciun.

Compoziţie de Crăciun Glaciar

1 655.00 MDL

Aranjamente florale cu tematica crăciunului şi a sărbătorilor de iarnă de diferite tipuri şi mărimi, nuanţe şi culori. Compoziții floristice şi aranjamente decorative pentru petreceri de revelion sau de crăciun. Comandaţi compoziţie de iarnă decorativă cu nunaţe albe şi albastre.

Compoziţie de Crăciun Revelion

1 559.00 MDL

Aranjamente florale cu tematica crăciunului şi a sărbătorilor de iarnă de diferite tipuri şi mărimi, nuanţe şi culori. Compoziții floristice şi aranjamente decorative pentru petreceri de revelion sau de crăciun. Comandaţi aranjament decorativ de crăciun alcătuit din ramuri de brad şi jucării-globuleţ.

Compoziţie de Crăciun Pădurea

975.00 MDL

Aranjamente florale cu tematica crăciunului şi a sărbătorilor de iarnă de diferite tipuri şi mărimi, nuanţe şi culori. Compoziții floristice şi aranjamente decorative pentru petreceri de revelion sau de crăciun. Comandaţi compoziţie de crăciun alcătuită din coniferi, jucării-animale şi globuleţe de culoare albă.

Compoziţie de Crăciun Bucuria

1 150.00 MDL

Aranjamente florale cu tematica crăciunului şi a sărbătorilor de iarnă de diferite tipuri şi mărimi, nuanţe şi culori. Compoziții floristice şi aranjamente decorative pentru petreceri de revelion sau de crăciun. Comandaţi compoziţie de iarnă cu elemente de decor de nuanţă preponderent roşie.

Aranjamente florale cu tematica crăciunului şi a sărbătorilor de iarnă pentru a vă înfrumuseţa ambianţa în casă cu aromă de conifer natural şi flori de diferite nuanţe şi culori. Aceste compoziții floristice de iarnă pot servi şi ca decor la variate petreceri de revelion sau de Crăciun înglobând în sine elemente şi personaje tradiţionale ale acestei frumoase sărbători de familie. Aranjamentele din flori de crăciun sunt lucrări originale ale măieștrilor FlorArt şi por fi comandate online.