Afișez 1 - 24 din 29 de rezultate

Cutie cu flori Gingășie

1 299.00 MDL

Cutia cu flori Gingășie își merită numele datorită aspectului său: gama de culori fine și structura catifelată a petalelor trandafirilor, hortensiei și eustomelor. Faceți comandă de această compoziție florală și aduceți bucurie și fericire în sufletul unei femei tandre. Cutia cu flori Gingășie poate fi livrată în raza mun. Chișinău, Moldova.

Aranjament Floral Radiant

1 195.00 MDL

Buchete şi aranjamente florale din categoria business, potrivite festivităţilor corporative sau evenimentelor de faceri. Compoziţii alcătuite din flori proaspete şi rezistente din nuanțe preponderant mai reci şi mai solemne. Comandaţi aranjament floral pentru evenimente corporative din flori albe şi portocalii.

Cutie cu flori Chic

1 255.00 MDL

O cutie chic de culoare neagră cu flori în culori aprinse, creează un aranjament cu un aspect contrastant. Cutia conține flori proaspete de orhidei, trandafiri, pomușoare și dulciuri Macarons, care prezintă un cadou perfect pentru o femeie apreciată.

Cutie cu flori Simpatie

999.00 MDL

Cutia e cu flori de eustomă, trandafiri și o jucărie moale. Aceasta vă va ajuta să exprimați sentimentele calde persoanei dragi. Comandați cutia cu flori de nuanțe fine cu livrare pe teritoriul țării.

Cutie cu flori Noblețe

1 569.00 MDL

Cutie cu flori nobile, în componența cărei sunt: orhidei, trandafiri, lalele, și este disponibilă pentru Dvs ca să fie oferită în dar persoanei dragi. Aranjamentul floral poate deveni un cadou special la aniversare, ziua îndrăgostiților sau poate fi oferit în semn de recunoștință. Comandați online o cutie cu flori Noblețe – livrare în municipiul Chișinău, Moldova.

Compoziție Floristică Green

1 399.00 MDL

Combinație de plante vii de ghiveci prezintă un dar perfect pentru cei ce primesc plăcerea de a îngriji plantele de odaie. Comandați o diversitate de plante intr-un vas original.

Cutie cu Trandafiri roșii

1 777.00 MDL

Cutia în formă de inimă cu trandafiri, lalele, orhidei, ce în ansamblu prezintă un cadou perfect pentru iubita Dvs în ziua specială.

Cutie cu flori Inima

950.00 MDL

Cutie cu flori în formă de inimă, care conține: orhidei, trandafiri și lalele în nuanțe roz și violet – o compoziție unică ce poate fi oferită persoanei iubite. Cutia cu flori Inima poate fi comandată online și livrată în raza municipiului Chișinău, Moldova.

Aranjament cu Orhidee Zbor

1 500.00 MDL

Aranjament floral din gipsofilă, împodobit cu orhidei-un cadou potrivit pentru aniversări și ocazii speciale, o compoziție elegantă, rezistentă în timp și ușor de întreținut.

Aranjament Floral Solemn

1 669.00 MDL

Buchete şi aranjamente florale din categoria business, potrivite festivităţilor corporative sau evenimentelor de faceri. Compoziţii alcătuite din flori proaspete şi rezistente din nuanțe preponderant mai reci şi mai solemne. Comandaţi aranjament floral din cale albe pentru evenimente corporative.

Cutie Dragobete

1 355.00 MDL

Cutie cu diverse flori, care conține: orhidee vanda și plante suculente asortate cu mure, formează o compoziție unică ca simbol de sentimente pure, romantice, o compoziție ce poate fi oferită persoanei iubite de Ziua Îndrăgostiților (sf. Valentin sau Dragobete). Cutia cu flori Dragobete poate fi comandată online prealabil și livrată în raza municipiului Chișinău, Moldova.

Căldărușa Florală

280.00 MDL

Aranjamentul floral, floarea de bază a cărui este orhideea Cymbidium, accentuată cu alte flori mai mărunte de culoare la alegere, este foarte rezistent în timp, ceea ce înseamnă că persoana dragă inimii Dvs se va bucura de acesta încă multe zile.

Aranjament Grandios

999.00 MDL

Aranjamentul Grandios prezintă o compoziție bogată în flori și paleta de culori aprinse. Lalele, frezii, orhidee – profitați de florile, ce le oferă acest sezon – comandați aranjamentul Grandios cu o mulțime de flori proaspete.

Cutie cu Orhidee Vanda Violetă

977.00 MDL

Compoziție multicoloră, alcătuită preponderent din orhidei, trandafiri roșii și flori exotice albe, potrivită pentru ocazii speciale și aniversari, o combinație sofisticată care ne duce cu gândul la anotimpurile calde și la romantismul verii.

Aranjament Cu Orhidei Povestea

2 424.00 MDL

Aranjament floral măreț și multicolor compus din orhidei, trandafirii de diferite nuanțe și flori exotice cu un design creativ și original, o soluție perfectă de a impresiona o persoana draga printr-un cadou grandios și sofisticat prin compoziția sa artistică.

Aranjament cu Trandafiri Pink

777.00 MDL

Aranjament floral măreț și multicolor compus din trandafiri roz, galbeni și flori exotice cu un design creativ și original, o soluție perfectă de a impresiona o persoana draga intr-un mod sofisticat – o exprimare artistică a celor mai adânci sentimente.

Aranjament Trandafiri Purple Heart

1 555.00 MDL

Aranjament floral unic în formă de inimă, conținând o multitudine de trandafiri roșii, un cadou căruia nu-i va rezista nici o domnișoară, această compoziție reprezintă cea mai perfectă exprimare artistică a sentimentelor de dragoste.

Cutie cu Trandafiri Fascinaţie

955.00 MDL

Aranjament floral splendid, alcătuit din hortenzie, eustome albe și trandafiri roșii, cu un design creativ și original, va reprezenta cadoul potrivit pentru persoana dragă, un coleg sau un prieten apropiat.

Cutie Charm

1 155.00 MDL

Cutia, ce deține flori de trandafiri, orhidee și eucalipt, e plină de mireasmă dulce și șarm. Culorile fine și petale catifelate în cutia magică Charm pentru iubitele voastre.

Miniatură cu Orhidee Dar

180.00 MDL

O elegantă capodoperă floristică miniaturală, alcătuită din flori de culoare roșie aprinsă și albă, formând un aranjament floral deosebit de delicat și gingaș, un cadou perfect pentru iubit/iubită sau pentru exprimarea afecțiunii și admirației pentru o persoană.

Miniatură cu Eustome Gentuţa

250.00 MDL

Aranjament floristic miniatural alcătuit din trandafiri şi eustome așezate într-o gentuţă. Un cadou delict pentru persoana dragă care va umple orice ambianţă cu frumoasele culori ale verii. O mică capodoperă floristică potrivită oricărei ocazii.

Aranjamentele florale reprezentă o artă fină – lucrări inedite, în care se combină cele mai proaspete și extraordinare flori naturale. Compozițiile pot fi executate din cele mai diverse plante și flori, decorațiuni naturale și artificiale, având diverse dimensiuni și forme. În momentul în care vă decideți să comandați unul din aranjamentele floristice, puteți negocia cu floriștii noștri și să vă expuneți solicitările specifice pentru a obține un rezultat cât mai reușit: flori anumite sau o gamă de culori preferate.