Afișez 1 - 24 din 265 de rezultate

Cutie cu flori Gingășie

1 299.00 MDL

Cutia cu flori Gingășie își merită numele datorită aspectului său: gama de culori fine și structura catifelată a petalelor trandafirilor, hortensiei și eustomelor. Faceți comandă de această compoziție florală și aduceți bucurie și fericire în sufletul unei femei tandre. Cutia cu flori Gingășie poate fi livrată în raza mun. Chișinău, Moldova.

Aranjament Floral Radiant

998.00 MDL

Buchete şi aranjamente florale din categoria business, potrivite festivităţilor corporative sau evenimentelor de faceri. Compoziţii alcătuite din flori proaspete şi rezistente din nuanțe preponderant mai reci şi mai solemne. Comandaţi aranjament floral pentru evenimente corporative din flori albe şi portocalii.

Buchet cu Orhidee Sărbătoare

789.00 MDL

Buchet din flori exotice cu trandafiri şi orhidee, reprezentînd o combinație perfectă pentru zile de nașteri, aniversări și alte ocazii speciale, o compoziție măreață care va exprima cel mai bine sentimentele și atitudinea Dvs față de o persoană dragă.

Compoziție Vine Crăciunul

799.00 MDL

Aranjament floral decorativ pentru Crăciun şi sărbătorile de iarnă alcătuit din ghinde, jucării și elemente de conifer. Compoziție floristică cu livrare în Moldova. Comandă online lucrarea Vine Crăciunul și bucură-te de atmosfera caldă a sărbătorilor de iarnă.

Compoziţie de Crăciun Bethleem

777.00 MDL

Aranjamente florale cu tematica crăciunului şi a sărbătorilor de iarnă de diferite tipuri şi mărimi, nuanţe şi culori. Compoziții floristice şi aranjamente decorative pentru petreceri de revelion sau de crăciun. Comandaţi compoziţie de crăciun tradiţională cu crengi de conifer şi jucării de diferite culori.

Compoziţie de Crăciun Bradul

1 289.00 MDL

Aranjamente florale cu tematica crăciunului şi a sărbătorilor de iarnă de diferite tipuri şi mărimi, nuanţe şi culori. Compoziții floristice şi aranjamente decorative pentru petreceri de revelion sau de crăciun. Comandaţi compoziţie de crăciun în formă de brad împodobit cu flori şi alte elemente decorative.

Compoziţie de Crăciun Ninsoare

685.00 MDL

Aranjamente florale cu tematica crăciunului şi a sărbătorilor de iarnă de diferite tipuri şi mărimi, nuanţe şi culori. Compoziții floristice şi aranjamente decorative pentru petreceri de revelion sau de crăciun. Comandaţi compoziţie pentru sărbătorile de iarnă alcătuită din crengi de conifer şi jucării albe.

Compoziţie de Crăciun Ghinda

999.00 MDL

Aranjamente florale cu tematica crăciunului şi a sărbătorilor de iarnă de diferite tipuri şi mărimi, nuanţe şi culori. Compoziții floristice şi aranjamente decorative pentru petreceri de revelion sau de crăciun. Comandaţi aranjament decorativ de iarnă din ramuri de brad, ghinde şi jucării decorative.

Compoziţie de Crăciun Basm

799.00 MDL

Aranjamente florale cu tematica crăciunului şi a sărbătorilor de iarnă de diferite tipuri şi mărimi, nuanţe şi culori. Compoziții floristice şi aranjamente decorative pentru petreceri de revelion sau de crăciun. Comandaţi compoziţie de iarnă alcătuită din jucării şi plante decorative.

Compoziţie de Crăciun Eleganță

1 999.00 MDL

Aranjamente florale cu tematica crăciunului şi a sărbătorilor de iarnă de diferite tipuri şi mărimi, nuanţe şi culori. Compoziții floristice şi aranjamente decorative pentru petreceri de revelion sau de crăciun. Comandaţi aranjament floristic elegant din flori albe şi jucării de brad.

Cutie cu flori Chic

1 255.00 MDL

O cutie chic de culoare neagră cu flori în culori aprinse, creează un aranjament cu un aspect contrastant. Cutia conține flori proaspete de orhidei, trandafiri, pomușoare și dulciuri Macarons, care prezintă un cadou perfect pentru o femeie apreciată.

Cutie cu flori Simpatie

999.00 MDL

Cutia e cu flori de eustomă, trandafiri și o jucărie moale. Aceasta vă va ajuta să exprimați sentimentele calde persoanei dragi. Comandați cutia cu flori de nuanțe fine cu livrare pe teritoriul țării.

Cutie cu flori Noblețe

1 569.00 MDL

Cutie cu flori nobile, în componența cărei sunt: orhidei, trandafiri, lalele, și este disponibilă pentru Dvs ca să fie oferită în dar persoanei dragi. Aranjamentul floral poate deveni un cadou special la aniversare, ziua îndrăgostiților sau poate fi oferit în semn de recunoștință. Comandați online o cutie cu flori Noblețe – livrare în municipiul Chișinău, Moldova.

Buchet cu Alstroemeria Roșie

777.00 MDL

Buchet spectaculos compus din alstroemerii roșii, trandafiri “memory lane”, iriși și crizanteme formând o lucrare complexă și ardentă potrivită pentru orice ocazie sau eveniment. Buchetul reflectă nuanțe roșii, violete și albastre și simbolizează dragostea ascunsă, blândețea și curtoazia modestă.

Buchet cu Orhidee Galbenă

777.00 MDL

Orhideele galbene sunt perfect combinate cu lalele, crizanteme și trandafiri într-un buchet elegant, realizat în culori pastelate simbolizând dragostea, sinceritatea și sentimentele pure.

Buchet cu Orhidee Verde

777.00 MDL

Buchet măreț cu nuanțe de galben și verde, alcătuit din orhidei, trandafiri, crizanteme, lalele și gherbere, o lucrare originală potrivită pentru cele mai diverse ocazii. Nuanțele deschise de galben și verde denotă speranța, tinerețea și succesul, iar buchetul poate fi dăruit atât persoanelor iubite, cât și prietenilor sau colegilor de serviciu.

 FlorArt reprezintă o echipă de florişti profesionişti şi creativi care oferă un spectru larg de buchete, compoziţii şi aranjamente florale pentru orice ocazie sau eveniment. Florăria noastră oferă posibilitatea unică de a comanda buchete şi compoziţii personalizate, după gustul şi necesitatea clienţilor, care pot beneficia de flori în permanenţă proaspete prin înnoirea zilnica a stocurilor. Avem un sistem comod şi simplu de livrare la domiciliu sau la orice altă locaţie. Florile reprezintă adevăratul limbaj al dragostei, iar un buchet sau o compoziţie individualizată va exprima cel mai bine sentimentele, admiraţia sau respectul Dvs. pentru o persoană.


    Contactați-ne pentru orice întrebări

    Acest site este protejat de reCAPTCHA și Google Politica de confidenţialitate și Termeni şi condiţii.