Portofoliu

Flori și decorații de nuntă pentru perioada de iarnă

winter fairy

Anemonele, cameliile, orhideele, eucaliptul, irisul, fructele de pădure si ghioceii – iată câteva dintre cele mai populare plante asociate recepțiilor de nuntă desfășurate in cursul anotimpului de iarnă.
 
Delicatele specii de plante care compun genul Cosmos stau la baza unor buchete minunate destinate marelui eveniment. Disponibile intr-o varietate de culori, de la roșu, roz, alb si pana la nuanțe de tipul portocaliu său galben, acestea constituie una dintre cele mai populare alegeri ale mireselor de pe continentul american. O alegere exotica este Cosmosul de ciocolata, o planta cu flori bogate si catifelate în nuanțe de maro si impresionând prin aroma de ciocolata si vanilie. Destinate decorării grădinii, acestea inspira formalism si eleganta.

Buchetele de iarnă sunt disponibile intr-o paleta coloristica generoasa, anemonele adăuga luminozitate buchetelor și aranjamentelor florale. Alături de acestea, calele se disting prin forma eleganta si arhitecturala, ceea ce le imprimă versatilitate. Plantele pot fi utilizate atât in buchetele clasice, cat si in cele elegante, fiind completate de flori din categoria trandafirilor. Spectrul coloristic al acestora variază de la alb pana la purpuriu.

Amaryllis sunt alte flori care propun o varietate de nuanțe de la alb pur până la roșu aprins, pentru compunerea unui buchet dramatic fiind necesare patru sau cinci flori in formă de trompetă cu tulpina înaltă. 

 Calele sunt flori ce se evidențiază prin eleganță si fermitate. Acestea se pot arcui elegant într-un aranjament în tub sau pot deveni un decor splendid intr-o vază cu multă verdeață proaspăt. Ele pot fi atât un cadou elegant, dar simplu dar și un mod plăcut de a-ți decora spațiul de lucru.

Pentru o armonie desăvârșită vă recomandăm ca florile alese sa aibă același culori si nuanțe cu ambientul locului unde vor fi plasate. De exemplul culoarea galben poate întrupa o impresie de calm si sobrietate atunci când este plasata intr-un ambient săritor si mult prea cromatic.