Portofoliu

Flori de 8 martie – Ziua Internațională a Femeii

8 martie

Știm cu toții că bărbații trebuie sa dăruiască flori de 8 martie tuturor femeilor pe care le apreciază, le respectă sau le iubesc ca mulțumire sau ca răsplată a grației pe care femeile o aduc în lumea lor.

Ziua Internațională a Femeii nu are o istorie foarte lunga, ea fiind legată in mare măsura de perioada comunistă si mai apoi de rezoluția ONU cu privire la drepturile femeilor. Dar, pe lângă partea politica a sărbătorii de 8 martie, o zi internațională a tuturor femeilor nu poate fi trecuta cu vederea.

În prezent ziua de 8 martie a devenit o ocazie deosebită pentru ca bărbații sa ofere florile primăverii celor mai apropiate femei din viața lor, colegelor de birou, prietenelor, surorilor și mamelor pe care le întâlnesc pe stradă, alături de cele mai frumoase gânduri și dedicații.

Florart are pregătită o colecție speciala de flori, buchete, compoziții și aranjamente floristice de 8 martie care să exprime eleganța, noblețea si sensibilitatea feminină. Experiența floriștilor noștri vor face ca ziua de 8 martie să devină o sărbătoare de neuitat în familia Dvs., iar soția sau iubita să știe că în această zi va primi cele mai frumoase și gingașe flori.