Portofoliu

Compoziții și aranjamente de Crăciun de la Florart

compozitie basm

Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, întreaga ambianță din oraș și din casele noastre se schimbă. Este o perioadă când decorațiunile de Crăciun sunt la mare cerere, iar aroma de conifere umple fiecare apartament. Floriștii din întreaga lume, în perioada acestor sărbători schimbă un pic formatul lucrărilor, iar compozițiile și aranjamentele florale capătă nuanțe și elemente decorative caracteristice sărbătorilor de Crăciun și Anul nou.

Pentru sărbătorile de iarnă, Compania FlorArt vine și ea cu un șir de oferte și o varietate de compoziții și aranjamente dedicate Crăciunului și Anului Nou. O parte din aceste lucrări pot fi văzute pe site-ul companiei la categoria Crăciun/Anul Nou, precum și pe pagina de facebook Florart.

Lucrările sunt create manual de maeștrii Florart și conțin în marea lor majoritate așa articole ca crenguțe de conifer, jucării de brad, păpuși, figurine, decorații creștine de Crăciun și multe alte elemente decorative. Sunt niște aranjamente unicale, create în baza unei bogate și vaste experiențe pe piața florstică, ținând cont și de tendințele internaționale în ceea ce privește decorul de Crăciun.

Și chiar dacă multe din compozițiile floristice de iarnă sunt expuse în caregoria menționată mai sus, portofoliu de lucrări FlorArt pentru Crăciun este nelimitat. La dorința clientului, aranjamentele pot fi modificate, în ceea ce ține culorile, tipurile de jucării sau volumul de crengi de conifere utilizat. Clientul de asemenea poate solicita floriștilor introducerea unui sau altui element în aranjament, pentru a avea o lucrare cât mai personalizată, pentru că flexibilitatea este unul din avantajele pe care le oferă maeștrii Florart clienților săi.  Orice compoziție floristică de Crăciun sau Anul Nou poate fi livrată la orice adresă, pe întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă.